Förnya ditt trygga elavtal

Ett hållbart elavtal där energin kommer från förnybara källor som vattenkraft och vindkraft.

 

 

 

 

Vi bjuder på månadsavgiften när du tecknar rörligt

Just nu bjuder vi på månadsavgiften de tre första månaderna när du väljer att teckna vårt rörliga elpris eller timpris (värde 105 kr). Ett rörligt elpris följer marknadens svängningar och du binder inte upp dig på långa avtalstider. Idag väljer ungefär 60 % av kunderna på elmarknaden ett rörligt elpris.

 

 

 

Timavtal fyrfasen app

Snabbhetspremie & rabatt till dig som trogen kund

Som tack för att du väljer att teckna om ditt elavtal med oss får du 0,62 öre/kWh i rabatt. Rabatten är avdragen i nedan priser och gäller till och med 2021-04-29. Dessutom får du ytterligare 0,62 öre/kWh i snabbhetspremie om du tecknar om ditt elavtal senast 2021-04-26.

Nedan väljer du enkelt det erbjudande som passar dig. De rörliga priserna nedan ändras upp eller ner med marknadens svängningar. Priserna avser anläggningar som ligger inom elprisområde 4, i priserna ingår lagstadgad SVK-avgift till Svenska Kraftnät, elcertifikat och moms.

Kunduppgifter

RÖRLIGT ELPRIS med start tidigast 2021-07-01. Prisexempel: 65,65 öre/kWh inkl. moms. Baseras på mars-pris. (KAMPANJ - gratis månadsavgift de tre första månaderna).

TIMPRIS med start tidigast 2021-07-01. Prisexempel (2021-03-27 kl. 13.00): 26,38 öre/kWh inkl. moms. (KAMPANJ - gratis månadsavgift de tre första månaderna).

FAST ELPRIS, enligt markerat alternativ nedan, med start tidigast 2021-07-01.

Tillval (välj ett av alternativen)

Godkännande avtalsvillkor

 

Elnätskostnad tillkommer och faktureras vanligtvis av befintligt elnätsföretag under rubriken ”Elnät”.


VILLKOR

För detta avtal gäller avtalsvillkor enligt paragraf 1–8.  Avtalet bekräftas med ett e-mail. Efter 2021-03-28 gäller priser enligt prislista med 0,62 öre/kWh i rabatt när du väljer att teckna om ditt elavtal.

 

Dataskyddsförordningen - GDPR

De personuppgifter vi registrerar om dig används för att fullfölja vårt åtagande mot dig som kund. Dina personuppgifter sparas bara så länge det är nödvändigt för att fullgöra vårt avtal eller så länge lagstiftningen kräver det. På vår hemsida www.fyrfasen.se berättar vi mera om vad vi använder persondata till, hur vi skyddar den och de rättigheter du har.