Låt solen bli till el

En investering i solceller är inte bara en insats för att bidra till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle, utan även en ekonomiskt lönsam investering. Den höjer värdet på fastigheten och sänker kostnaden för köpt el. Dessutom är en solcellsanläggning i princip helt underhållsfri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Producera din egen miljövänliga energi

Vill du bli egen elproducent? Våra erbjudanden för elproduktion omfattar i princip alla som vill producera el för eget och kommersiellt bruk. Med liten insats från er sida lovar vi att göra vad vi kan för att hjälpa dig.

 

Vill du ha en offert på en av våra nyckelfärdiga solcellspaket?

Är du intresserad av att investera i en solcellsanläggning? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss med ett pris och ett förslag som passar dina behov.

För att vi ska kunna ge dig en så detaljerad offert som möjligt behöver vi få in några uppgifter från dig och ditt hus. Ladda ner och fyll i uppgifterna i formuläret nedan. Spara ner formuläret och maila det, tillsammans med bilder på ditt hus (specifikationer finns i formuläret) till solkraft@fyrfasen.se. 

 

Har du frågorkontakta oss gärna på solkraft@fyrfasen.se

Hur går det till?

När solens strålar träffar panelerna genereras likström som sedan i en växelriktare omvandlas till ca 230V växelström, vilket är det som finns i din vanliga väggkontakt

Kyl, frys, tvättmaskin, hemelektronik och allt annat i hemmet förses i första hand med ström. Blir det sedan ett överskott på el, så skickas det ut på nätet och för detta får du betalt av oss!