Eltrygg 

- ett långsiktigt tryggt elpris

Eltrygg elavtal

Inga överraskningar med Eltrygg

Ett långsiktigt avtal där förvaltningsformen innebär att vi som elhandlare är aktiv varje dag för att skapa ett konkurrenskraftigt pris i portföljen. Som ett tryggt och långsiktigt alternativ till de klassiska 1, 2 och 3 års-avtalen har vi tagit fram ”Eltrygg” där ditt elpris ligger fast under året.

Priset baserar sig på ett fastställt årligt medelpris så du slipper oroa dig för marknadens svängningar. Snittpriset i portföljen har över tid till och med varit lägre än börsens. Under 2017, 2018 och 2019 har en normal villakund sparat drygt 4 000 kr jämfört med ett börspris. Många av våra stora företagskunder väljer detta förmånliga elavtal och under året skickar vi ut kvartalsvis information med historik och prognoser.

Eltrygg är en elportfölj som innehåller ett begränsat antal kWh, så vänta inte med att teckna ditt avtal i Eltrygg. Är portföljen full när du önskar teckna, då återkommer vi till dig med ett annat attraktivt erbjudande.

För vem passar Eltrygg?

Passar dig som vill ha ett långsiktigt tryggt elpris där vi säkrar priset på lite av din framtida förbrukning varje dag. 

Fördelar med Eltrygg

• Ingen fast årsavgift

• Vi har ”spöat” spotpriset 9 år i rad

• Oftast billigare än andra avtal med målsättningen att ha bästa elpriset jämt

• Trygghet att inte behöva välja tillfälle att säkra ditt elpris

• Risken minskar när inköpen sprids ut till alla handelsdagar på året

• Enkelt när avtalet löper på så länge du känner för det och avtalet är enkelt att säga upp

• Prisvärt då man slipper ekonomiska risker med att hamna fel i ett fast eller rörligt avtal

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och hjälper dig att teckna Eltrygg.

Eltrygg elavtal så fungerar det

Uppsägning av avtal Eltrygg

Om du, eller vi, vill säga upp avtalet måste det göras före 30 september innevarande år, då avslutas avtalet 31 december samma år. Annars löper avtalet tillsvidare per kalenderår.