Timpris, ett smartare elavtal

– Missa aldrig Happy Hour på elpriset

 

Styr elförbrukningen till de timmar då elpriset är som lägst. Med vårt timprisavtal är det möjligt.

 

 

 

 

Börja spara pengar - teckna timprisavtal idag

Ett timprisavtal förutsätter att du har en elmätare som kan läsa av din elförbrukning varje timme. Har du inte en sådan mätare redan, då hjälper vi dig att kostnadsfritt beställa en ny mätare hos ditt elnätsbolag i samband med att du tecknar timprisavtal med oss.

Just nu bjuder vi på månadsavgiften de 6 första månaderna när du tecknar ett timprisavtal (värde 210 kr). Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och för att teckna ett timprisavtal (kan ej kombineras med andra erbjudanden).

Vi bjuder på månadsavgiften

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att teckna ett timprisavtal.

Ta kontroll över din elförbrukning

Precis som mycket annat påverkas elpriset av tillgång och efterfrågan. När fler vill ha el samtidigt blir timpriset högre. I takt med att den förnybara elproduktionen ökar påverkas elpriset också av mängden vind, vatten och sol som finns tillgängligt för tillfället. Med andra ord: elpriset påverkas av många olika faktorer. Med ett timprisavtal kan du enkelt anpassa din förbrukning för att minska dina kostnader. Smart tycker vi.

Vår app visar elpriset per timme

Elpriset varierar över dygnet och med timprisavtal kan du använda det till din fördel. Med hjälp av vår app kan du enkelt följa priset under kommande dygn och exempelvis köra tvättmaskinen eller ladda bilen när det är som billigast. Ett tips för ökad bekvämlighet är att använda timern på tvättmaskin och ställa in den på en tid när elen är som billigast. Du kan även styra din förbrukning automatiskt om du har elmätareTelldus smartahemutrustning installerad och använder vår app.

 

Så sätts vårt timprisavtal

Priset du betalar är vårt inköpspris timme för timme med ett påslag på 3,75 öre/kWh inkl moms. Månadsavgift tillkommer med 35 kr/månad inkl. moms.

Med timprisavtal menas att din elmätare registrerar elanvändningen varje timme.  Ett timprisavtal passar dig som är aktiv och engagerad i din energiförbrukning och vill ha följa elpriserna dagligen. 

 
Fyrfasen fiske timpris
Ladda ned appen nu

Finns där appar finns.