Vi ger ditt företag mer energi!

Fyrfasen hjälper dig och ditt företag att hitta en skräddarsydd lösning för elhandel! Vi eftersträvar långa affärsrelationer med din verksamhet i fokus, så att du som företagare får mer energi över att lägga på din egen verksamhet.

 

Boka ett personligt möte

Boka in ett personligt möte eller telefonmöte med oss på Fyrfasen så hjälper vi dig hitta rätt elavtal för just ditt företag.

Över 3000 nöjda företagskunder

Fyrfasen är idag ett av de tio största elhandelsföretagen i Sverige. Stor del av vår framgång har vi uppnått genom att vi är erkänt duktiga att hitta skräddarsydda lösningar åt våra företagskunder. Vi eftersträvar långa affärsrelationer alltid med kundens egen affär i focus som ger företagaren mer energi över att lägga på sin egen verksamhet.

Vi vet att det är inte är någon slump att vi får fler kunder varje år, framförallt på företagssidan. Varmt välkommen att testa oss du också!

Fyrfasen samarbetar med NP3 som stolt leverantör av elhandel.
Fyrfasen samarbetar med DollarStore

Din personliga elhandelsleverantör

Våra starkaste sidor är att vi är lätta att få tag i, enkla att prata med och engagerade att förstå och anpassa oss efter dig och dina förutsättningar och behov. Vårt intresse av en god relation är ärlig – vi vill leverera din el i många år!

Fyrfasen + Volue Market Services = Trygghet

En annan framgångsfaktor är att vi jobbar med Europas i särklass främsta oberoende analyshus Volue Market Services, som förser oss med information, analyser och riskbedömningar så våra kunder alltid får rätt beslutsunderlag. Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig att hitta rätt avtal för just ditt företag.

Kontakta Fyrfasens företagssäljare