Hållbart för fjällens skull

Välj ett hållbart alternativ och hjälp våra
svenska fjäll att frodas och må bra. 

Ange ditt postnummer för att se ditt erbjudande.

 


Teckna avtal


Dina uppgifter

Kunduppgifter

Var vänlig fyll i nedanstående kunduppgifter. OBS! Det är bara den som står som kund hos nätbolaget som kan teckna avtal på vald anlägging.

Anläggningsuppgifter

Du hittar ditt anläggnings-ID och områdes-ID hos ditt elnätsföretag eller på din elnätsfaktura. Anläggnings-ID är ett 18-siffrigt ID-nummer för din elanläggning, som börjar på 735999… och områdes-ID är tre stora bokstäver.

Om du är osäker på uppgifterna gällande ditt nätbolag, faxa eller skicka gärna en kopia av fakturan från ditt nätbolag.

Övriga upplysningarVälj ett alternativ

Bekräfta beställning

* Avtalet är giltigt först efter att Fyrfasen Energi har tagit en kreditupplysning samt gjort en kontroll av kundens anläggningsuppgifter.

Bekräftelse på tecknat avtal skickas via e-post.

Fakturering sker som standard med pappersfaktura varje månad. Läs mer om våra olika betalalternativ och hur du beställer dessa.

 

 

 

 

 

Hållbart för fjällens skull

För alla oss som älskar fjällen är naturen med dess årstider, nycker och cykler en stor och viktig inspirationskälla i våra liv.  

Men, vad händer egentligen med våra fjäll nu när säsongerna blir allt mer opålitliga? När isarna smälter bort tidigt under vintertid och när varmare somrar påverkar både växtlighet och djurliv? Vad sker då i den delen av landet där lejonparten av intäkterna kommer från besöksnäringen och där turismen är det bultande hjärta som får regionen att sjuda av liv? 

Vi vet att när naturen förändras så gör även våra förutsättningar det. Och vi vet att ingen kan göra allt, men alla kan göra något. 

Vi är det lilla elbolaget som vägrar att stå vid sidan av och titta på och se på. All vårexpertis kommer att användas till att främja nyttjandet av hållbar energi, att bidra till utvecklingen av ny teknik och för att stötta initiativ som bidrar till lägre klimatpåverkan och ett mer hållbart samhälle.  

Arbetet med hållbarhet är en självklarhet, där vi bl.a. gjort stora satsningar för utbyggnaden av elbilsladdning och solceller, samt med hållbara elavtal där energin kommer från förnybara källor som t.ex. vattenkraft och vindkraft. 

För fjällens skull. 

 


 

Möt konstnären Jonas Wilhelmson

Fjällfrälst, konstnär och livsjonglör. Läs mer om Jonas tankar om livet i fjällen. 

"Allting påverkar ju så att säga allting. Men en bra början är väl att lära sig förstå och respektera sin närmiljö oavsett vart den är. Vi kan som inte bara roffa åt oss av allt och räkna med att det löser sig. Pengar kan inte vara mer värda än skogar, fiskar eller vad det nu kan vara. Utan träd spelar det ingen roll hur mycket pengar vi har"

 

 

Med moderna galoscher i gammelmorfars spår

Möt Andrea Skott Dahlgren. 

Med ett progressivt tänk kring hållbarhet och lokala samarbeten samt en strävan efter att gifta rika traditioner med det moderna, levererar Andrea genom Nya Jonssons bageri och konditori färskt bröd och konditorivaror av högsta kvalitet. Till både lokalbefolkningen och turisternas stora förtjusning.  

 

Fyrfasen och Vemdalen samarbetar för en hållbar fjällvärld

 

"Fjällen är för oss inte bara ett hem och en arbetsplats. Det är vårt absolut viktigaste upptagningsområde där vi kan nå ut med vårt budskap till en växande målgrupp. Att utvecklingen sker med respekt för natur, djur och människa är en förutsättning för att vi fortsatt ska kunna växa"

 

Fyrfasen och vemdalen samarbetar för en hållbar fjällvärld


 

Skidskytten Oskar Ohlsson drar nytta av elpriset

Ibland önskar jag att det skulle finnas en sådan app för min träning. Tänk om jag varje morgon när jag vaknar eller varje kväll innan jag går och lägger mig, kunde öppna en app och se vilka timmar på dygnet som jag skulle ha som mest energi och där de skulle vara som billigast för mig att genomföra den träningen som stod på agendan för dagen.

 


Fyrfasen  Myskoxcentrum

I fjällbyn Tännäs finns Härjedalens Myskoxcentrum, ett av fjällvärldens kanske mest spännande besöksmål där du får stå ögö mot öga med ett urtidsdjur. Hägnets syfte är dels att bevara den vilda stammen som vandrar fritt över fjällen i Västra Härjedalen men även att hjälpa djurparker med nytt blod, skapa ett trevligt besöksmål och att bedriva forskning. Genom vårt samarbete är vi stolta att kunna bidra till att bevara ett urtidsdjur i sitt naturliga habitat.