Ny kontaktperson för dig med elavtal i Västernorrland

Region Sundsvall/Västernorrland är ett av många viktiga områden för oss på Fyrfasen, här har vi många nöjda privatkunder och företagskunder. I Sundsvall bor områdets nya kontaktperson Marcus, som finns för dig som redan är kund och dig som vill bli kund.


- Jag drivs av ärliga och långsiktiga relationer. Då många tycker det här med el är komplicerat blir mitt jobb väldigt givande i rollen som energipartner till mina kunder. Jag ser fram emot att de hör av sig med frågor om t.ex. elmarknaden och våra olika produkter. Säger Marcus Larsson-Locklund, Key Account Manager i Sundsvall.

Fyrfasen är din lokala och personliga energipartner inom elsolceller  och elbilsladdning. Hos oss kan du bl.a. teckna schyssta elavtal och kontrollera din elförbrukning i vår populära app. I kundundersökningar beskrivs vi och våra produkter med ord som smidigt, pålitligt och prisvärt.

Markus Larsson Locklund Sundsvall
Schysst elhandel Fyrfasen

Schysst elhandel

Schysst Elhandel är en kvalitetssäkring och certifiering med syfte att öka tryggheten för dig som kund i valet av elhandelsbolag samt mota bort oseriösa aktörer på marknaden. För att certifieras inom Schysst Elhandel har vi avgett ett antal kundlöften och genomgått en noggrann revision för att visa att vi lever upp till dessa. Läs gärna mer om våra kundlöften via denna länk.

Vill du också teckna ett schysst avtal eller bara prata el, hör av dig till Marcus.

Marcus Larsson Locklund
Tfn: 072-092 70 12
marcus.larsson-locklund@fyrfasen.se

Kort om Fyrfasen

  • Inom elavtal är Fyrfasen en ganska stor aktör och volymmässigt en av de 10 största i Sverige.
  • Certifierad enligt ”Schysst elhandel”
  • Fyrfasen ingår i Härjeåns-koncernen där det har bedrivits elhandel sedan 1917.
  • Ett elhandelsföretag mitt i Sverige, med kontor i Ånge, Sveg och Funäsdalen.