Oskar Ohlsson

Trygghet i vardagen, viktigare nu än någonsin?

Vi lever i en skrämmande tid. Miljöförstöringen håller på att förstöra vår vackra planet. De största makthavarna filar med pekfingret på deras domedagsknappar. Och en pandemi skördar tusentals oskyldiga liv i vårt land och vår värld.

Oskar Ohlsson - trygghet

Bild: Oskar Ohlsson tillsammans med sina kollegor och tränare i IBU-laget. I Minsk från sista tävlingen i IBU-cupen. Foto: Privat.

 

Jag förstår, det är skrämmande, jag är också orolig ibland. Därför är det nu viktigt, viktigare än någonsin, att vi har personer, företag och andra runt omkring oss som omsluter oss med trygghet, så vi kan fortsätta våra liv med en känsla av framtidstro och med ett leende på läpparna.

I mitt liv så är trygghet allt

Jag har valt en profession som är extremt krävande och sårbar. Varje dag pushar jag min kropp och mitt psyke till det yttersta. Därför krävs det att jag är omringad av personer, företag och ett samhälle som ger mig en känsla av trygghet, tillit och som sprider en trygg och beskyddade atmosfär.

Tillsammans med min fystränare, min skyttetränare, min mentala tränare, mina lagkamrater och min familj så skapar jag en, för mig, trygg plats där jag kan få fokusera på de jag är bäst på, vilket är att åka skidor fort och skjuta skarpt, och de andra i denna trygga plats kan hjälpa mig på andra sätt genom att på olika sätt göra de dem är bäst på och därigenom stötta mig på min väg till världseliten.

För att ta ett exempel så var jag inte så duktig på att jobba med de mentala utmaningarna som finns i min sport innan jag fick kontakt med min mentala tränare. Hon använde sin erfarenhet och kunskap för att finna nycklar i mitt inre som jag kan använda i under träning och tävling, och detta har gjort mig till en bättre och mognare skidskytt.

Trygg med schysst elavtal

I en trygg miljö kan man slappna av, lägga sin tid på det som man är bäst på och slipper därmed fokusera på ”oväsentligheter” som någon annan är bättre på att göra än vi själva. Fyrfasen Energi vill vara den delen av ditt liv.
De kan hjälpa dig genom att ta tag i de sakerna som involverar ditt elavtal som du själv kan tycka är komplicerat, svårt, ointressant eller som kanske till och med känns ”oväsentligt”.

Fyrfasen kan du tryggt och bekvämt lita på och genom att välja de som elleverantör är du beskyddad från skojare och lurendrejerier som försöker lura dig och tömma ditt konto. Du har rätt som elkonsument att känna dig trygg att teckna ett schysst elavtal utan att behöva oroa dig för saker som: oförutsägbara avgifter eller olämpligt producerad el i ditt kontakt uttag.

Så precis som när jag lägger mig i sängen på kvällen och där känner mig trygg över att imorgon kommer mina tränare ha lagt upp ett toppenbra träningspass som kommer göra mig till en bättre skidskytt, så ska du och jag kunna lita på och känna oss trygga att när vi släcker lampan om kvällen så kommer den imorgon bitti fyllas med el från en fossilfri och klimatsmart produktion.

Fyrfasen timpris Happy Hour elavtal

Fyrfasen Energi bedriver Schysst Elhandel

Schysst elhandel är en certifiering av elhandelsföretag och betyder att du som kund kan lita på att certifierade företag bedriver schyssta säljmetoder. En kvalitetssäkring som ska öka tryggheten för kund i valet av elhandelsbolag.