Vi söker en Key Account Manager

- Vi stärker säljorganisationen, inriktning elhandel till företagskunder i mellersta Sverige.

På en marknad i förändring ser Fyrfasen Energi möjligheter. Tänk dig att på arbetet få möta människor, lyssna in behov och genom ny teknik erbjuda produkter och tjänster som säkrar en fortsatt levande bygd.

Om tjänsten

I rollen som Key Account/ företagssäljare arbetar du självständigt med stort eget ansvar. I din roll kommer du att ansvara för Fyrfasens största kundkonton där ditt mål är att utveckla och skapa mervärde för kunden. I ditt ansvar ligger också att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter. Du driver och planerar hela säljprocessen, kontakten med kunder, behovsanalys, förhandlar, offererar samt skriver avtal. Kundvård och relationsstärkande aktiviteter är viktiga delar i jobbet. Du har individuella- samt gemensamma försäljningsmål i Fyrfasens strävan att erbjuda hållbara energilösningar för våra kunder och miljön. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Du har relevant utbildning och erfarenhet av försäljning, har du jobbat med Elhandel är det mycket meriterande. Du motiveras av att göra affärer, har ett vinnande sätt och lätt för att bygga långsiktiga kundrelationer. Svenska i tal och skrift samt B-körkort ar ett krav. Vi ser Sundsvall med omnejd som lämplig bostadsort.

Övrigt

Du får arbeta med ett väl etablerat varumärke, du har en resultatbaserad lön med en fast grundlön. Du planerar fritt din arbetstid och utgår från hemmet alt från ett kontorshotell i Sundsvall. Vi erbjuder möjlighet till tjänstebil.

Anställningsformen är tillsvidare och heltid med sex månaders provanställning. Tillträde är snarast där urval sker löpande och därför rekommenderar vi dig att söka jobbet snarast, dock senast 2020-02-09.

Skicka din ansökan via mejl till: rekrytering@fyrfasen.se

Ange referens Key Account / Företagssäljare i ämnesraden. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail som visar att vi mottagit din ansökan. Har ingen bekräftelse kommit inom tre dagar, ta kontakt med oss på 0680-242 14.

 

Kontaktpersoner

Katarina Frank, säljchef, katarina.frank@fyrfasen.se, 0680-242 28

Helene Söderlind, Fackligt ombud Unionen, helene.soderlind@fyrfasen.se, 0680-242 25

 


 

Fyrfasen Energi erbjuder lösningar inom elhandel, solceller och laddlösningar för elbilar i hela Sverige. Vi ingår i Härjeånskoncernen som bedrivit elhandel i över 100 år. Alltid med kundens behov i fokus och med långsiktighet i åtanke, men aldrig på bekostnad av vårt engagemang för miljö eller människa.