Fjällturen, sommarens stora cykelfest i fjällmiljö! 

Foto: Jocke Lagercrantz

Under vecka 28 är det för sjunde året i rad dags för sommarens stora cykelfest i Funäsfjällen. Fjällturen hade under 2018 över 1000 starter och styr mot ännu högre höjder under 2019.

-Det är så kul att ha så många gäster på plats under cykelveckan, och under Tour De Fyrfasen träffar vi så många glada och cykelsugna ungdomar säger tävlingsledare Magnus Rydhult. Vi förväntar oss deltagarrekord i år, och vi har laddat med nya banbitar, nya OS hjältar som kommer att skriva autografer under fredagen och tävla under veckan. Så varmt välkomna till Funäsfjällen, avslutar Magnus Rydhult

Under hela vecka 28 är programmet i Funäsfjällen fullsmockat med cykelaktiviteter. Veckan inleds med clinics och guidade turer och framåt helgen går startskotten för tävlingarna. Torsdagen går landsvägstävlingen Forbondeloppet där man cyklar från Vauldalen i Norge till Ramundberget. Fredagen är det dags för Fyrfasens egna tävling för barn och ungdomar, Tour De Fyrfasen i Ramundberget. En tävling där alla är vinnare och får pris vid målgången. Veckan avslutas med loppet som i folkmun går under namnet ”Sveriges vackraste MTB-lopp”, Fjällturen. Ett lopp i olika distanser som tar cyklisterna längs Funäsfjällens absolut finaste leder över högfjäll och genom dalgångar från Funäsdalen till Ramundberget.

Wattrabatt på startplats till Fjällturen 

13 juli går starten för Fjällturen, Sveriges vackraste och roligaste MTB-lopp. Som stolt samarbetspartner till Fjällturen kan vi erbjuda dig 15 % rabatt på startavgiften.

Anmäl dig på www.fjallturen.se och uppge rabattkoden ”FYRFASEN19”.

Rabatt på boende i Ramundberget

Som deltagare i Fjällturen har du 15 % rabatt på boende i Ramundberget under tävlingshelgen. För bokning kontakta Ramundberget på 0684-66 88 00 och berätta att du ska cykla.

Välkommen upp i cykelsadeln!