Vi söker en kollega till Sofie

Sofie Jonsson är en av flera härliga kollegor på Fyrfasen Energi som jobbar med försäljning mot företag. I takt med att vi växer i antal kunder så behöver vi även växa internt. Därför söker vi nu ytterligare en kollega till Sofie och resten av gänget på Fyrfasen med placering i Ånge eller Sveg. Läs mer om hur Sofie ser på rollen som företagssäljare.

Hur ser livet som företagssäljare ut?
Det är oerhört varierande, man jobbar väldigt självständigt och ansvarar själv för att lägga upp sina dagar på bästa sätt. Vi är en hel del ute i svängen och träffar både nya och gamla kunder. Det blir många intressanta möten och man lär känna många nyckelpersoner i spännande företag.

Varför sökte du dig till Fyrfasen Energi?
Jag har varit bosatt och jobbat 11 år i Norge men kommer ursprungligen från Ånge. Det är viktigt för mig att ha ett jobb med spännande utmaningar och möjligheter att kunna utvecklas. Där jag kan vara kreativ och samtidigt ha möjligheten att kunna bidra på fler än ett plan. När jag fick veta att det var en tjänst ledig som företagssäljare hos Fyrfasen Energi så tvekade jag inte en sekund att söka eftersom jag visste att detta skulle passa mig som handen i handsken. Jag fick jobbet och hade inte kunnat tänka mig en bättre start som bosatt i Sverige igen.

Vad är det bästa med att bo och jobba i Ånge?
Trots att Ånge är relativt litet så finns uteliv och shopping inom nära räckhåll i Sundsvall eller Östersund. Men vi har även närheten till fjäll och natur med vandring, jakt och fiske runt hörnet. 

Dessutom så är det ett perfekt ställe för den som har barn eller har tänkt sig att bilda familj. Ånge har satsat stort på ungdom och här har vi Ridskola, Crossklubb med egen crossbana som är känd i Sverige, Hockeylag för alla åldrar, fotbollslag, golf, skytteklubb och mycket mer. Det är inte konstigt att stora namn som Elias Pettersson, Samuel Pålsson, Johanna Ojala och Lars Lagerbäck kommer härifrån. Det är ett fint ställe att både växa upp och åldras på!

Låter det intressant?  Läs mer om tjänsten och ansök idag