Kunderbjudanden - från oss och våra samarbetspartners

Vi på Fyrfasen är glada att presentera följande förmånliga erbjudanden till dig som är kund hos oss.

 

 

 


50 % rabatt på månadsavgiften när du är helkund hos Fyrfasen

Har du ett fritidshus eller annat boende och sitter på olika elavtal? Teckna över allt hos oss och få 50 % rabatt på månadsavgiften (värde från 35 kr i månaden och uppåt, beroende på hur många avtal du har hos oss). Dessutom blir det enklare att ha alla avtal samlade på ett och samma ställe. Fyll i dina uppgifter för att ta del av erbjudandet så kontaktar vi dig.

 


Wattrabatt på startplats till Fjällturen - Sveriges vackraste cykellopp

Fjällturen är ett mtb-lopp och landsvägslopp i Funäsfjällen som passar alla. Ett cykeläventyr för såväl elit som ungdom och motionärer. Det är tre tävlingsdagar och aktiviteter under en hel vecka. 2019 startade över 1500 cyklister under veckan och vi hoppas på att få se dig på startlinjen 2020.

Som stolt samarbetspartner till Fjällturen kan vi erbjuda dig 15 % rabatt på startavgiften. Ange Fyrfasen2020 som kamapnjkod. Ha med ditt kundID i samband med anmälan. 

 


Teckna ett timpris­avtal med Fyrfasen

Just nu bjuder vi på månadsavgiften de tre första månaderna när du tecknar ett timprisavtal hos oss (värde 105 kr). Med timprisavtal avses att din elmätare registrerar elanvändningen varje timme.  Ett timprisavtal passar dig som är aktiv och engagerad i din energiförbrukning och vill ha koll på elpriserna dagligen.

20 % rabatt på Vemdalenprodukter

Destination Vemdalen verkar för att gynna lokal utveckling och förbättring av destinationen tillsammans med 130 lokala företag. Genom vårt samarbete får du 20 % rabatt på alla Vemdalenprodukter (exkl kartor) hos turistbyrån på Vemdalsskalet. Uppge koden Fyrfasen när du handlar. 

 


Tillsammans med Härjeåns levererar vi pellets till bra pris till våra kunder

När du köper pellets från Härjeåns Energi vet du att du får pellets av hög kvalitet och som kräver minimal hantering. Det innebär pellets med ett högt energiinnehåll, låg askhalt med en hög densitet vilket garanterar en jämn förbränning, litet underhåll och ett kostnadseffektivt pelletsanvändande. Härjeåns Energis pellets uppfyller med råge kraven för svensk bränslepellets klass 1 och den Europeiska standarden EN Din Plus A1