Kunderbjudanden - från oss och våra samarbetspartners

Som kund hos Fyrfasen kan du göra fler bra affärer via dessa förmånliga erbjudanden.

 

 

 


Bli helkund och få 50% rabatt på månadsavgiften

Har du ett fritidshus eller annat andra boende och har olika leverantörer av el? Tecknar du alla avtal med oss får du just nu schyssta avtal med 50 % rabatt på månadsavgiften. Ett värde från 35 kr i månaden beroende på hur många avtal du har med oss. Det blir också enklare när du samlar alla avtal på ett och samma ställe. I vår app kan du med samma inloggning enkelt följa alla dina anläggningars förbrukning, månadskostnad, klimatpåverka m.m.
 

 

 

Erbjudande teckna timpris

Vi bjuder på månadsavgiften när du tecknar timpris

Just nu bjuder vi på månadsavgiften de tre första månaderna när du tecknar ett timprisavtal hos oss (värde 105 kr). Med timprisavtal avses att din elmätare registrerar elanvändningen varje timme. Ett timprisavtal passar dig som är aktiv och engagerad i din energiförbrukning och vill ha koll på elpriserna dagligen. Vår app hjälper dig att ta kontroll.
 

Erbjudande wattrabatt Fjällturen cykellopp

Watt-rabatt till Fjällturen - Sveriges vackraste cykellopp

Fjällturen är ett mtb-lopp och landsvägslopp i Funäsfjällen som passar alla. Ett cykeläventyr för såväl elit som ungdom och motionärer. Det är tre tävlingsdagar och aktiviteter under en hel vecka. 2019 startade över 1500 cyklister, tyvärr var loppet 2020 inställd på corona-pandemin. Vi hoppas på att få se dig på startlinjen 2021.

Som stolt samarbetspartner till Fjällturen kan vi erbjuda dig 15% rabatt på startavgiften. Ange Fyrfasen2021 som kamapnjkod. Ha med ditt kundID i samband med anmälan. 

 

20% rabatt på Vemdalenprodukter

Destination Vemdalen verkar för att gynna lokal utveckling och förbättring av destinationen tillsammans med 130 lokala företag. Genom vårt samarbete får du 20 % rabatt på alla Vemdalenprodukter (exkl kartor) hos turistbyrån på Vemdalsskalet. Uppge koden Fyrfasen när du handlar. 

 

Pellets till bra priser

I samarbete med Härjeåns kan vi erbjuda pellets till bra priser. När du köper pellets från Härjeåns Energi får du pellets av hög kvalitet och minimal hantering.Vilket innebär pellets med högt energiinnehåll, låg askhalt med en hög densitet som också garanterar en jämn förbränning, litet underhåll och ett kostnadseffektivt förbrukning. All deras pellets uppfyller med råge kraven för svensk bränslepellets klass 1 och den Europeiska standarden EN Din Plus A1.