Om Fyrfasen Energi

Sedan 1998 har vi sålt elavtal både lokalt och nationellt. Vi är tillräckligt små för att vara personliga men stora nog att göra skillnad för de företag, föreningar, och människor vi vill ska trivas och växa sig starka, både lokalt och nationellt. Vi är en del av Härjeånskoncernen som producerar förnybar energi i elva vattenkraftverk, tillverkar pellets av restprodukter från sågindustrin, bygger ut fibernätet och ansvarar för att hålla elnätet i gott skick.

Vi har idag kontor i Ånge, Sveg, Funäsdalen och Sundsvall.

 
 

En fulladdad och schysst energipartner

Det började med elavtal till privatpersoner och företag. Idag använder vi all vår expertis till att främja nyttjandet av hållbar energi. Att bidra till utvecklingen av ny teknik och att stötta initiativ som bidrar till lägre klimatpåverkan och ett mer hållbart samhälle.  

Arbetet med hållbarhet är en självklarhet, där vi bland annat gjort stora satsningar för utbyggnaden av elbilsladdning och solceller, samt med schyssta och hållbara elavtal där energin kommer från förnybara källor som t.ex. vattenkraft och vindkraft. 

Och namnet?

När elmarknaden avreglerades 1996, startade elnätföretagen Bergs Tingslags Elektriska, Hackås-Näs Elektriska, Ånge Elnät och Härjeåns Kraft ett elhandelsbolag. Bolagets döptes till Fyrfasen, och syftar på de fyra uppstartande bolagen ihop med el-facktermen fas. Vilket blev Fyrfasen.  

Konkurrenskraftiga elpriser

Vi vill gärna visa att vi är ett bra alternativ och att vi ligger bra till på elmarknaden. Om du väljer att teckna avtal med oss så sköter vi det mesta kring bytet.

Har du ett elhandelsavtal med uppsägningstid var noga med att kontakta ditt tidigare elhandelsföretag i god tid för uppsägning av avtalet.

Teckna elavtal med Fyrfasen

Vi hoppas att du vill bli kund hos oss, om du inte redan är det. Har du inte ett elavtal rekommenderar vi att du tittar igenom vår webbplats eller ringer vår kundservice på 0771-44 44 41 så får du goda råd inför ditt val.

Du vet väl om att du kan välja oss som ditt elhandelsföretag vart du än bor i Sverige?

En trygg elleverantör

Våra starkaste sidor är att vi är lätta att få tag i, lätta att prata med och engagerade i dina behov. Och vi är nära till hands om du behöver hjälp eller råd. Vårt intresse av en god relation är ärlig – vi vill leverera din el i många år! Vi erbjuder också Bra Miljöval.