En trygg elleverantör

Fyrfasen Energi är ett tryggt och leveranssäkert elhandelsföretag erbjuder företag och privatpersoner el till konkurrenskraftiga priser. 

Ett elhandelsföretag mitt i Sverige

Fyrfasen Energi AB etablerades 1998 och har idag kontor i Ånge, Sveg och Funäsdalen. Vi ingår i Härjeåns-koncernen där det har bedrivits elhandel sedan 1917 och vi sysselsätter ca 25 personer. Koncernen, som förutom Fyrfasen, inrymmer Härjeåns Nät AB, Härjeåns Kraft AB, Härjeåns Energi AB och HMAB, 

När elmarknaden avreglerades 1996, startade elnätföretagen Bergs Tingslags Elektriska, Hackås-Näs Elektriska, Ånge Elnät och Härjeåns Kraft ett elhandelsbolag. Bolagets döptes till Fyrfasen, och syftar på de fyra uppstartande bolagen ihop med el-facktermen fas. Vilket blev Fyrfasen.  

Vi säljer el till hela landet. Funderar du på något så berättar vi gärna mer. Vi är din personliga elhandelsleverantör!

Konkurrenskraftiga elpriser

Vi vill gärna visa att vi är ett bra alternativ och att vi ligger bra till på elmarknaden. Om du väljer att teckna avtal med oss så sköter vi det mesta kring bytet.

Har du ett elhandelsavtal med uppsägningstid var noga med att kontakta ditt tidigare elhandelsföretag i god tid för uppsägning av avtalet.

Teckna elavtal med Fyrfasen

Vi hoppas att du vill bli kund hos oss, om du inte redan är det. Har du inte ett elavtal rekommenderar vi att du tittar igenom vår webbplats eller ringer vår kundservice på 0771-44 44 41 så får du goda råd inför ditt val.

Du vet väl om att du kan välja oss som ditt elhandelsföretag vart du än bor i Sverige?

En trygg elleverantör

Våra starkaste sidor är att vi är lätta att få tag i, lätta att prata med och engagerade i dina behov. Och vi är nära till hands om du behöver hjälp eller råd. Vårt intresse av en god relation är ärlig – vi vill leverera din el i många år! Vi erbjuder också Bra Miljöval.