Ny faktura - nya möjligheter

Från och med maj får du som kund hos Fyrfasen tillgång till en ny modernare
faktura. Bytet sker automatiskt och genomförs för att göra det
smidigare för dig som kund att ta emot och betala dina fakturor.
 

 

 

 

Vad innebär bytet för dig som kund?

För dig som idag har pappersfaktura eller Kivra

Om du har en e-postadress registrerad hos oss kommer du framgent att få din faktura skickad till denna e-postadress istället för post eller Kivra. För att försäkra dig om att vi har rätt e-postuppgifter till dig, fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så uppdaterar vi det till dig. Fakturans avsändaradress kommer att vara system@billogram.com.

För dig med e-faktura

Bytet sker automatiskt och du kommer få din faktura levererad till din internetbank på samma sätt som tidigare. Du kan givetvis se fakturan och ladda ner den som PDF. Om vi har din e-postadress får du ett mail om att fakturan inkommit till din internetbank. 

För dig med e-postfaktura

Du kommer som tidigare att få din faktura skickad till din e-post. Fakturans avsändaradress kommer att vara system@billogram.com. Istället för att den levereras som en statisk PDF kommer du att få en länk till fakturan. Härifrån kan du enkelt betala din faktura direkt. Du kan givetvis även ladda ner den som PDF. 

För dig med autogiro

Har du autogiro idag så kommer betalningen att fungera som tidigare. Om du vill aktivera autogiro gör du det enkelt på fakturan som skickats till din e-post. Har du idag pappersfaktura och vill aktivera autogiro är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med bytet. 


En e-postadress = 10 kr till barncancerfonden

Försäkra dig om att vi har rätt e-postuppgifter till dig genom att fylla i uppgifter här nedan. För varje uppdateras e-postadress skänker vi 10 kr till barncancerfonden. När du har en e-postadress registrerad hos Fyrfasen kommer du från och med maj att få din faktura skickad hit istället för via post.

 

Fördelar med den nya fakturan

Via vår nya betalpartner Billogram erbjuds en mer miljövänlig digital faktura, med samma interaktiva funktionalitet som en hemsida. För dig som kund innebär en övergång till detta en rad fördelar:

  • Se tydligt om/när en betalning är gjord

  • Chatta direkt med kundtjänst på fakturan

  • Minskad risk för felbetalningar

  • Betala var du än befinner dig, via en rad enkla betalsätt

  • Schemalägg betalningar på önskat datum

  • Minskat klimatavtryck