Fast pris inför vintern?


Fast pris för dig som vill lägga din energi på annat än att tänka på hur börsens svängningar påverkar dina elkostnader. Med ett fast elpris vet du vad ditt elpris är de kommande åren utifrån den avtalslängd du väljer.

Fyrfasen Energi levererar i prisvärda, ärliga och enkla elavtal. För dig som värdesätter trygghet.

Räkna ut ditt pris

Fyll i ditt postnummer och se våra priser och avtal.


Teckna avtal


Dina uppgifter

Kunduppgifter

Var vänlig fyll i nedanstående kunduppgifter. OBS! Det är bara den som står som kund hos nätbolaget som kan teckna avtal på vald anlägging.

Anläggningsuppgifter

Du hittar ditt anläggningsID och Områdes-ID hos ditt elnätsföretag eller på din elnätsfaktura. Anläggnings-ID är ett 18-siffrigt ID-nummer för din elanläggning, som börjar på 735999… och områdes-ID är tre stora bokstäver.

Om du är osäker på uppgifterna gällande ditt nätbolag, faxa eller skicka gärna en kopia av fakturan från ditt nätbolag.

Gör ett aktivt val för miljönBra Miljöval

Genom att välja el märkt med Bra Miljöval gör du en insats för miljön på ett enkelt och billigt sätt. Vi garanterar då att elen motsvarande din förbrukning har producerats genom miljömärkt vindkraft samtidigt som du bidrar till Naturskyddsföreningens arbete.

Ursprungsgarantier från förnybara energikällor med 0% CO2-påverkan

Vill du driva på omställningen till förnybar energi? Vi säkerställer då att vi köper in ursprungsgarantier från förnybara energikällor motsvarande din förbrukning. Läs mer om produkten här

Övriga upplysningarÄr du medlem i Villaägarna?

Då bjuder vi på den fasta avgiften och har du en årsförbrukning över 10 000 kWh så får du -0,50 öre/kWh i rabatt på elpriset.

Bekräfta beställning

* Avtalet är giltigt först efter att Fyrfasen Energi har tagit en kreditupplysning samt gjort en kontroll av kundens anläggningsuppgifter.

Bekräftelse på tecknat avtal skickas via e-post.

Fakturering sker som standard med pappersfaktura varje månad. Läs mer om våra olika betalalternativ och hur du beställer dessa.

Nyfiken på energispartips?

Vill du få tips på hur du kan spara energi i din vardag eller ta del av våra kampanjer och produkter? Lämna namn och e-postadress här.